NETL DE WILDSTE TUIN

Kinderen gaan helemaal los in de ‘Wildste tuin’, het speel- en doepark voor schooluitjes en schoolkamp. Bewegen en leren gaan spelenderwijs samen in het avontuurlijke speellandschap met natuurlijke hindernissen. Wordt vies op de modderglijbaan, werk samen op het trekpontje en de touwbruggen, ga hard op de kabelbaan, lach je rot bij de lachspiegels en ontdek de wereld van de bamboejungle. Het belang van buitenspelen staat bij Netl voorop. Kinderen moeten weer terug de natuur in! Lekker ontdekken, vies worden, een frisse neus halen en blosjes op de wangen krijgen. Modderen in zand, zwemmen in de plas en gewoon weer eens ECHT spelen!

Creatief en Sociaal

Onderzoek wijst uit dat kinderen die in de natuur spelen, meer sociaal en creatief speelgedrag vertonen. Omdat de functie van de speelmogelijkheid (een boomstam in plaats van een wipkip) nog niet vastligt, moeten ze samenwerken en creatief nadenken, om te kunnen spelen… Spannend!

Ontdekken

Kinderen hebben van nature de drang om te ontdekken en ‘vrij te zijn’ in de natuur. Geef ze de ruimte om te ontdekken en wees verbaasd over hoe kinderen zich ontpoppen toch echte avonturiers. Ontdek samen Netl de Wildste Tuin! Eten met je handen: eigen meegenomen lunchpakketjes, kindermenu of zelf stokbroodjes bakken. Let op! Avontuurlijke kids worden hier wild, vies, nat en bezweet! 

  • Bolderkar Jungle
  • Bolderkar Kabouter
  • Spelen en Pitch & Putt Golf arrangement – vanaf 8 jaar
  • Kinderfeestje
  • Spelen en lekkers arrangement

Bijzonderheden

Dresscode: oude kloffie. Strand met buitendouches, toiletten en kleedhokjes aanwezig. Schoolreis vanaf 15 kinderen.

Contactgegevens

Netl de Wildste Tuin

Leemringweg 19

8317 RD Kraggenburg

T: 0527-203043

E: info@netl.nl

I: www.netl.nl