Graafwerk

Aanbieder
TypeMuseumles over archeologie bij uitgevoerd Batavialand
Omschrijving activiteitIn deze museumles gaan de kinderen aan de slag als archeoloog. De museumdocent begeleidt, samen met de leerkracht, de kinderen bij het uitvoeren van de archeologische onderzoekjes. De tentoonstellingen in het museum zijn een bron voor onderzoek en inspiratie tijdens de museumles. 
DoelDe leerling maakt kennis met het vak archeologie.De leerling ontdekt bijzondere vondsten van Flevoland.De leerling weet dat de geschiedenis van Flevoland heel oud is.
PeriodeHet hele jaar beschikbaar
NiveauGroep 4-6Groep 7-8
Uitvoering doorMuseumdocent van Batavialand
Tijd2 uur
Opmerkingen  Per groep van 10 leerlingen wordt 1 begeleider gevraagd. 
LocatieOostvaardersdijk 01-098242 PA Lelystad
Kosten€ 9,00 per leerling.Minimaal 15 leerlingenPer 10 leerlingen 1 begeleider gratis. Bij eventueel uitbreiden van het bezoek naar beide locaties: € 1,00 per leerling extra.
Wijze van aanmeldenReserveren van een datum via:Website Batavialand https://www.batavialand.nl/schoolbezoek/basisonderwijsOf via reserveringen@batavialand.nl
Bestemd voor scholen in:Bestemd voor alle scholen in Flevoland 
Contactpersoon activiteit Naam: Caroline Koolschijn
E-mail: caroline.koolschijn@batavialand.nl
Tel. (optioneel): 0320-225900 / 0320 – 225923Website: www.batavialand.nl/schoolbezoek/basisonderwijs
21e eeuwse vaardighedenIn de opdrachten komen verschillende 21e -eeuwse vaardigheden in meer of mindere mate aan bod. Namelijk sociale en culturele vaardigheden, creatief denken, probleem oplossen, kritisch denken, samenwerken, communiceren.